Ønsker du informasjon om eller har du spørsmål om arbeidet til Trondheim Røde Kors Hjelpekorps eller Røde Kors Hjelpekorps i det distriktet du bor i, så ta gjerne kontakt med oss! På venstre side er det et skjema du kan fylle ut hvis du er usikker på hvem du vil ta kontakt med! En oversikt over hvilke distrikter som finnes og kontaktpersoner for disse finner du under lenker. 

Sør-Trøndelag Røde Kors er distriktet som Trondheim Røde Kors Hjelpekorps er underlagt. Distriktskontorets ansatte er alle tilretteleggere for aktiviteten i de frivillige leddene. Blant de ansatte finnes en bred kompetanse som frivillige kan gjøre nytte av.

En oversikt over de ansatte på distriktskontoret finner du på deres sider. Du finner oss i Nardovegen 4b, som nærmeste nabo til Circle K bensinstasjonen. - Kjører du bil, finner du parkering på oversiden av huset, ved hovedinngangen. Avkjøring ved Statoil. - Bruker du buss, gjør du nytte av nr. 52 eller nr. 8, og går av på holdeplassen Fiolsvingen. Det er også en lenke til kart på venstre side.